Termeni si conditii

 1. CONDITIE GENERALA

Prin utilizarea website-ului wowlab.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare.

 1. WEBSITE-UL WOWLAB.RO

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. Websiteul wowlab.ro poate conține link-uri spre alte website-uri care nu sunt proprietatea acestuia. Wowlab.ro își asumă responsabilitatea pentru conținutul și informațiile postate.

 1. FOLOSIREA ACESTUI WEBSITE

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să aibă la dispoziție cât mai ușor, structurat și rapid informațiile de care au nevoie.
Termeni de utilizare:

 • website-ul poate fi utilizat în interes didactic;
 • nu aveți dreptul de a modifica ori degrada nicio parte din acest website;
 • nu veți publica pe acest website informații ce pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, fotografii etc);
 • nu aveti dreptul de a republica, promova sau redirectiona informatii care apartin acestui site fara acordul in scris al detinatorilor site-ului. Dupa obtinerea acordului, la publicare este necesara mentionarea sursei (cu aceeasi dimensiune de font ca si textul postarii/ articolului) si a adresei web: www.wowlab.ro.
 • veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website.

În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spaming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

 1. DREPTURILE PROPRIETĂȚII INTELECTUALE

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional și educativ. Conținutul nu poate fi reprodus, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
Website-ul wowlab.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul publicat de către administratorii acestui website.

 1. PUBLICAREA DE INFORMAȚII DE CĂTRE UTILIZATORI

Wowlab.ro permite utilizatorilor înregistrați să posteze materiale pe site.

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Wowlab.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt informative și didactice.

 1. ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Wowlab.ro se adresează tuturor persoanelor interesate de educatia pentru copii, invatarea experientiala, stiinta si experimente stiintifice pentru copii, activitati educative extracuriculare, cultura generala si dezvoltare personala. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

 1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Toate informațiile furnizate de la si despre utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale; website-ul wowlab.ro nu va folosi aceste informații în alte scopuri decât cele pentru care au fost furnizate. Wow lab.ro poate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite oferte si noutati despre programe, cursuri si alte activitati. Baza de date cu utilizatori este pastrata in conditii de siguranta externe site-ului web si nu poate fi accesata on-line. Orice persoana se poate dezabona de la primirea de oferte folosind formularele corespunzatoare.