Inscrieri

british council logoVa anuntam cu bucurie ca incepand cu octombrie 2015 Wow Lab este partener British Council in cadrul Clubului Brit Teen Bucuresti. Cursurile se vor desfasura in limba engleza si vor consta exclusiv din exerimente stiintifice practice pe baza carora copiii isi vor imbunatati nivelul general de cunostinte, dar si abilitatile de conversatie in limba engleza.

“Aceasta colaborare vine din preocuparea noastra de a surprinde placut si speram chiar a depasi asteptarile tinerilor romani dornici de perfectionarea limbii engleze. Wow Lab ne propune o abordare practica si distractiva a stiintei, folosind materiale sigure si metode de lucru interactive.” Sonia Constantin, British Council
Programul se adreseaza elevilor din clasele 3-4 si 5-6.
 Clubul BritTeen are trei trimestre: de toamnă, iarnă și de primăvară. În cadrul fiecărui trimestru, elevii pot participa la ateliere de șase ședințe. Fiecare ședință durează 90 de minute și se desfășoară o data la doua sambete la sediul British Council din București (Calea Dorobanţilor, nr.14).
Pentru inscrireri: http://www.britishcouncil.ro/engleza/copii/club-conversatie-britteen/bucuresti

efectul wow

Contacteaza-ne pentru a afla data urmatorului curs “Distractie cu reactie!” (fizica si chimie), unde vei gasi:

* 100% activitati practice
* 100% distractie
* implicare directa a fiecarui copil în desfășurarea experimentelor
* materiale sigure
* traineri specializati 

Exemple experimente:

· Mingea de ping pong plutitoare

· Elicopterul de hartie

· Mana lui Frankenstein

· Balonul rezistent la foc

· Catapulta de bezele

· Stafidele dansatoare

Locuri limitate! Maxim 12 copii, minim 8 copii/ grupa.

Dupa prima participare a copilului la atelier, aveti posbilitatea de a va retrage si de a vi se returna banii, in cazul in care considerati ca activitatea nu este potrivita pentru copilul dvs!

Detalii la 0726 479 227 sau info@wowlab.ro.

Pentru inscrieri va rugam accesati formularul de aici.

buton Inscriere

Ateliere practice de astronomie pentru copii astronomie Timisoara 1

Vino la cursul de astronomie si afla ce inseamna sa fii astronaut, cum ar fi sa traiesti pe o statie orbitala sau cat de mare e o stea mica!

Atelierul este sustinut de Prof. Adrian Sonka, coordonator al Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” si membru colaborator al AAVSO (American Association of Variable Star Observers).

Grupa de varsta: 8 -11 ani
Numar participanti: minim 8, maxim 12/ grupa
Durata: 4 sedinte a cate 1 h 30 min

Inscrierile se fac PE ACEST FORMULAR:

Înscrie-ţi copilul Astronomie

Informatii suplimentare la 0726 479 227.

Detalii despre curs:

Sedinta 1
Distante in Univers

Afla cum s-a facut trecerea de la metri, la miliarde de km si ce inseamna un an lumina sau o unitate astronomca. Afla cat ai face cu diferite mijloace de transport pana la planete si stele.

Sedinta 2
Planetele din sistemul solar

Descriere a sistemului solar folosind notiuni din viata de zi cu zi. Afla cat ai sta la scoala pe Mercur sau cât ar dura un an pe Pluto.

Sedinta 3
Stele si planete

Afla care sunt diferentele dintre stele si planete. Oare cate stele s-au descoperit pana in prezent: mii, milioane sau miliarde?

Pentru celelalte cursuri (Fascinatia biologiei, Matematica distractiva), va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de aici.