Printre stele si planete

Contacteaza-ne pentru a afla data urmatorului curs  deschis “Printre stele si planete” (astronomie)!astronomie Timisoara 1

Vino la cursul de astronomie pentru copii si  afla cat timp ai calatori cu masina sa ajungi la soare, cum ar fi sa traiesti pe alte planete sau cat de mare este o stea mica!

Atelierul este sustinut de Prof. Adrian Sonka, coordonator al Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” si membru colaborator al AAVSO (American Association of Variable Star Observers).

Grupa de varsta: 7 -10 ani
Numar participanti: minim 8, maxim 12/ grupa
Astronomy 1

Locatia: zona piata Domenii, Smart Education

Pret:
*65 lei/ atelier, la fiecare participare

sau
* 180 lei/ curs integral 3 ateliere, platibil numerar la finalul primului atelier

sau
*165 lei/ curs, platibil anticipat prin OP

Inscrierile se fac DOAR PE ACEST FORMULAR: https://docs.google.com/forms/d/1E-y4hmI9u2QHRER0NhRdjW_ZWQ3D86FJ08i-_rkqBSE/viewform?usp=send_form

Înscrie-ţi copilul Astronomie

Informatii suplimentare la 0726 479 227.

Detalii despre curs:

Sedinta 1
Distante in Univers

Afla cum s-a facut trecerea de la metri, la miliarde de km si ce inseamna un an lumina sau o unitate astronomca. Afla cat ai face cu diferite mijloace de transport pana la planete si stele.

Sedinta 2
Planetele din sistemul solar

Descriere a sistemului solar folosind notiuni din viata de zi cu zi. Afla cat ai sta la scoala pe Mercur sau cât ar dura un an pe Pluto.

Sedinta 3
Stele si planete

Afla care sunt diferentele dintre stele si planete. Oare cate stele s-au descoperit pana in prezent: mii, milioane sau miliarde?