Distractie cu reactie!

wow labLa cursul “Distractie cu reactie!” (fizica si chimie), copiii intre 5 si 12 ani vor gasi:

* 100% activitati practice
* 100% distractie
* implicare directa a fiecarui copil în desfășurarea experimentelor
* materiale sigure
* traineri specializati

Cursul se desfășoară in scoli private, after shool-uri pe toata durata anului scolar sau la cerere, punctual, in cadrul institutiilor de stat sau private, pe grupe de varsta.

Exemple de experimente:

· Mingea de ping pong plutitoare

· Elicopterul de hartie

· Mana lui Frankenstein

· Balonul rezistent la foc

· Catapulta de bezele

· Stafidele dansatoare

 

Dupa prima participare a copilului la atelier, aveti posbilitatea de a va retrage si de a vi se returna banii, in cazul in care considerati ca activitatea nu este potrivita pentru copilul dvs!

Detalii la 0726 479 227 sau info@wowlab.ro.

Pentru inscrieri va rugam accesati formularul de aici.

buton Inscriere

Modulul are ca obiectiv intelegerea si asimilarea de catre copii a notiunilor de baza din fizica si chimie, pornind de la experimente stiintifice distractive si spectaculoase.

Fiecare copil este direct implicat si lucreaza la propriul experiment, fie individual, fie in echipa. Atelierele se desfasoara sub forma unui joc si nu presupun teme pentru acasa sau invatarea de formule si teoreme.

Participand la atelierul Distractie cu reactie! copilul tau:

 • Isi dezvolta capacitatea de gandire critica si creativa, analiza si conceptualizare, impreuna cu abilitatile de prezentare si de lucru individual si in echipa.
 • Isi imbogateste cunostintele despre fenomenele fizice si chimice pe care le intalneste in viata de zi cu zi si intelege urmatoarele notiuni:Este mai pregatit pentru asimilarea notiunilor teoretice de chimie si fizica predate in clasele mai mari
  • atomul si molecula
  • starile de agregare
  • polimerii
  • presiunea aerului
  • densitatea
  • electricitatea
  • sunetul si lumina
 • Isi completeaza portofoliul educational cu o activitate educativa deosebita, inedita si relevanta pentru aria curriculara “Matematica si stiinte”.

Atelierele sunt construite pe baza principiilor invatarii experientiale, reprezentate sub forma unui ciclu de invatare. Celor 4 etape consacrate – Experienta/ Explorare, Observare si reflectie, Formarea conceptelor, Implicare activa – am adaugat  o etapa suplimentara, Inovatie in utilizarea conceptelor,  dedicata stimularii imaginatiei si a gandirii creative a copiilor.

In cazul in care, dupa participarea la primul atelier, consideri ca activitatea nu este potrivita pentru copilul tau, ai posbilitatea de a-l retrage fara a plati acel curs.

Stimuleaza curiozitatea copilului tau si deschide-i apetitul pentru stiinta! Inscrie-l acum la atelierele “Distractie cu reactie!”